Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Moms visas:

MALL

PRO TECH L35i robotgräsklippare

 

Innovativ design och flexibilitet

PRO TECH L35i in laddstationen

 

PRO TECH L35i robotgräsklippare

Den nya PRO TECH L35i kan hantera gräsmattor upp till 7 000 m2 och arbetar sammanlagt sju timmar i följd, samtidigt som den behåller hög klippeffekt.

Pekskärmen gör programeringen enkel och intuitiv. Standard ZCS Connect modulen garanterar säkerhet och använadrvänlighet.

PRO TECH L35i hanterar upp till 8 separata klippytor

TECH Line ZCS innovative inside

PRO TECH "Smart partition" klippsystem

Roboten skapar och lagrar virituella kartor över gräsytan som ska klippas och kommer ihåg arbetstiderna som används för varje område. När roboten arbetar i ett område som inte har klippts under en tid klipper roboten gräset med ett spiralsystem som överlappar den slumpmässiga klippningen.

TECH Line senaste generationen s moderkort

 

SENASTE GENERATIONEN MODERKORT

Processorerna är snabbare och kan hantera mer data till en högre grad med mindre energiförbrukning.

TECH Line touch-display

 

TOUCH-DISPLAY (Pekskärm)

Den interaktiva och intuitiva pekskärmen gör det möjligt att interagera med operativsystemets grafiska gränssnitt genom att helt enkelt trycka på skärmen med fingrana utan att behöva använda fysiska knappar.

TECH Line Bluetooth

 

BLUETOOTH och GSM

Kommunikationstekniken som möjliggör uppdatering av programvaran och stryrning av roboten på nära håll

TECH Line ZCS Connect

 

ZCS CONNECT MODUL

ZCS connect gör att du kan ansluta och interagera med roboten från hela världen med hjälp av din smartphone eller surfplatta. Genom att använda APP:en Ambrogio remote är det möjligt att ställa in robotprofilerna, verifiera vart roboten är (geo-lokalisering), isolera/tabort och/eller arbeta på visa specifika områden i trädgården. Övervaka robotens status och ta emot varningar som händer i trädgården. Avancerat stöldskyddssystem Geo-fence larm. Tack vare GO HOME och GO WORK funktionerna är det möjligt att tvinga robotgräsklipparen tillbaka till laddningsstationen och ut att arbeta i trädgården.

*Gratis datatrafik i två år och efter det går den att förnya

 

 

Produkter
Övrigt